Zdjęcie / Facebook |
Zacząć możecie od przystawek. Tu wyróżnia się ceviche z sandacza z komosą ryżową i granatem (28), tuńczyk w sezamie na granicie grejpfrutowej z marynowanymi burakami (31) czy grillowana ośmiornica z mango i chorizo (19). Z zup na pewno warto spróbować rybnej na pomidorach z tuńczykiem i sandaczem. Może i drogo - 28 złotych - ale smak zadowoli wszystkich. Dania główne to choćby łosoś z sosem orzechowym i pieczonym porem (45), sandacz smażony na skórze z espumą ziemniaczaną i szczypiorkową oliwą (49) oraz stek z polędwicy wołowej na pęczotto ze słonecznikiem i blanszowanym szpinakiem (65).
Restauracja czynna jest codziennie od godz. 12.00 do 22.00, a w piątki i soboty do 23.00.
Więcej na:
Strona
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz