poniedziałek, 6 lutego 2017

Ręczna Robota - nowa restauracja na warszawskim Targówku

Zdjęcie / Facebook
Od 20 stycznia działa na warszawskim Targówku restauracja Ręczna Robota. Jak sami o sobie wspominają proponują autorską kuchnię śródziemnomorską serwującą nowoczesne dania europejskie, przygotowane ze świeżych produktów sezonowych. 

W menu wśród dań głównych znajdziemy m. in. policzki wołowe z puree truflowym i blanszowanym szpinakiem (34 złote), stek rib-eye z dodatkami (49) czy dorsza podawanego z czarną soczewicą, blanszowanym szpinakiem i sosem z omułków (37). Możecie zjeść także kilka rodzajów ręcznie robionych makaronów (23-34), do wyboru macie też kilka przystawek, sałat, zup i deserów. 








Adres: Św. Wincentego 99 / 2 A
Godziny otwarcia: poniedziałek - czwartek: 11.00 - 22.00
piątek - niedziela: 11.00 - 23.00
Facebook

2 komentarze:

  1. Fantastyczne miejsce! Cudowne policzki wołowe, soczyste piersi z kurczaka i przepyszna kaczka. Kucharz wkłada całe serce w serwowane dania. Szczerze polecam. Restauracja nie jest duża, więc lepiej zarezerwować wcześniej miejsce.

    OdpowiedzUsuń
  2. Przepyszne jedzenie! Dorsz z czarną soczewicą najlepszy jaki jadłam! Policzki rozpływaly się w ustach.. bardzo miła atmosfera, kameralnie. W karcie jest conajmniej 10 kolejnych argumentów, żeby tam wrócić!

    OdpowiedzUsuń