Od 12 listopada działa w Poznaniu restauracja Supra. Specjalnością karty będą dania kuchni gruzińskiej. Oto kilka pozycji z menu - ciekawie robi się już przy przystawkach, bo adżapsandali (duszone bakłażany, papryka, cebula i pomidor) zapowiada się nieźle. Wybór zup jest na razie skromny, ale oparte na pomidorach i wołowinie charczo też powinno być pyszne. Dalej znajdziemy oczywiście słynne gruzińskie chaczapuri, oraz kilka dań głównych. Tu są oczywiście pierożki chinkali, ale też czanachi - czyli wołowina z warzywami i fasolą.
Restaurację Supra możecie odwiedzić na ul. Tylne Chwaliszewo 25. Czynna jest od poniedziałku do czwartku od godz. 12 do 21, a od piątku do niedzieli do 22.
Zobaczcie co u nich słychać:
Strona
Facebook
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz