poniedziałek, 7 listopada 2016

Gorące Piece - nowa restauracja we Wrocławiu

Zdjęcie / Facebook
Od 22 października działa we Wrocławiu nowa restauracja - Gorące Piece. W menu znajdziecie kilka zup (m.in. zupa rybna czy benedyktyńska zupa ziemniaczano-grzybowa), pieczone filety z dorsza, łososia czy pstrąga, eskalopki z polędwicy wieprzowej, pieczonego kurczaka czy wegetariańskie ratatouille. A ponieważ przy restauracji działa własna wędzarnia możecie liczyć też na bogaty wybór wędzonych mięs i ryb. 

Jak mówią sami właściciele „oczywiście będziemy podawać dania z pieca, a nawet z trzech! Dwa główne to piece wędzarnicze - w jednym przygotowujemy świeże ryby, a w drugim mięsa i wędliny. Jest jeszcze trzeci, trochę mniejszy piec - z niego wychodzić będą bochenki chleba, bagietki i bułki”.

Restaurację Gorące Piece znajdziecie na ul. Włodkowica 21. Czynna jest codziennie (oprócz poniedziałku) od godz. 12.00 do 23.00. 

Więcej na: Facebook

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz